Over BOEQ

Wij zijn BOEQ

Sinds dit collegejaar is BOEQ gaan samenwerken met Lawbooks. Beide bedrijven zetten zich in om één fantastisch product te creëren, waarbij je telkens het allerbeste krijgt van wat beide bedrijven te bieden hebben. Elk vak is maatwerk en wordt dit jaar door Team Lawbooks en BOEQ opnieuw geschreven en vormgegeven. Door te kiezen voor LawBOEQs ga je zelfverzekerd het tentamen in. Kiezen hoeft niet meer: je krijgt het beste van beide bedrijven voor één prijs.

Onze boekenservice

Bij de meesten van ons staan studieboeken thuis alleen maar stof te happen, terwijl we de plank steeds maar bij blijven vullen met dure boeken. Superzonde natuurlijk! Daarom kopen wij boeken op van ouderejaars rechtenstudenten, die wij vervolgens doorverkopen aan de studenten die het op dat moment nodig hebben. Naast geldbesparing, maken wij het ook heel gemakkelijk voor rechtenstudenten. Als je een boek wilt verkopen/kopen komen wij namelijk naar jou toe bij bijvoorbeeld een verplicht hoorcollege of tentamen. Echter, momenteel ligt onze focus niet op de boekenservice, maar op het studiehulp materiaal.

Ons studiehulp materiaal

Naast het probleem van dure studieboeken, blijft het voor de rechtenstudent ook soms lastig om de stof bij te houden of in de werkgroepen alles mee te schrijven. Daarvoor bieden wij een stok achter de deur. Wij bieden middels het Studiehulp Abonnement op wekelijkse basis uitleg van de stof, arrestanalyses, artikelsamenvattingen en werkgroepantwoorden (ná de werkgroep) aan. Daarbij ontvangen abonnees minimaal één week voor het tentamen ook tentamenhulp.

Alles is op maat gemaakt voor rechtenstudenten aan de Universiteit Utrecht en op een manier dat je als student echt bij de hand genomen wordt gedurende de gehele periode van het vak. Het is ons doel om de stof zo begrijpelijk mogelijk aan studenten uit te leggen. Daarom maken wij in onze studiehulp onder andere gebruik van boekverwijzingen, heldere stappenplannen, kleurensystemen en aanvullende literatuur en houden wij de kwaliteit hoog door de inzet van onze studentcontroleurs.