NIEUW: COMBIPAKKET BOEQ X SLIM ACADEMY klik hier voor meer info!

   BOEq Studiehulp

Lieve student, 

Het afgelopen jaar hebben wij studiehulp gemaakt voor de eerste- en tweedejaars rechtenvakken. 
Ons studiehulpabonnement bevat:
Werkgroepantwoorden*, arrestanalyses, tentamenhulp en nagekeken werkgroepantwoorden. 

Ons doel is om de stof zo begrijpelijk mogelijk aan jou uit te leggen. Wij gebruiken daarbij boekverwijzingen, stappenplannen en aanvullende literatuur. 

Om jou een kijkje te geven in hoe ons studiemateriaal er uit ziet, stellen wij voor deze periode de studiehulp beschikbaar voor de eerste studieweek. Check het hieronder! 

Je kunt abonnee worden op: https://boeq.net/products/studiehulp-abonnement-periode-4

Veel succes deze periode en veel liefs,
Het BOEQ Team

*Vanwege de nieuwe invulling van het onderwijs hebben wij het Studiehulp Abonnement op de volgende punten aangepast. Voor jaar 2 zal voor het vak Strafprocesrecht wekelijkse uitleg worden aangeboden in plaats van wekelijkse antwoorden op werkgroepvragen. Voor jaar 1 zal voor het vak Europees Recht wekelijkse uitleg worden aangeboden, die later wordt aangevuld met (alsnog) uitwerkingen op de werkgroepvragen. Voor jaar 1 zal voor het vak Perspectieven op Recht wekelijkse uitleg worden aangeboden in plaats van werkgroepantwoorden.

Voor vragen kun je ons bereiken op:
FB: https://www.facebook.com/studieBOEQ/
Mail: boeqcontact@gmail.com

Week 1: Hoofdstructuur van de Europese Unie

Wekelijkse uitleg van de stofArrestanalyses

*Voor de vakken Strafprocesrecht en Perspectieven op Recht worden de wekelijkse antwoorden vervangen door wekelijkse studiehulp, aangezien de Universiteit zelf de leerlingen van antwoorden voorziet.