INTRODUCTIEKORTING VAN 25% VOOR ALLE EERSTEJAARSVAKKEN MET KORTINGSCODE: CLASSOF2020

Over BOEQ

Wij zijn BOEQ 

Thijs Friedrichs, Stephanie Bálint en Willem Pham. Wij zijn alle drie rechtenstudenten aan de Universiteit van Utrecht, die eind 2018 met het idee kwamen om in bepaalde behoeftes te voorzien van onze medestudent. Het begon allemaal met de doorverkoop van boeken.

Onze boekenservice

Bij de meesten van ons staan studieboeken thuis alleen maar stof te happen, terwijl we de plank steeds maar bij blijven vullen met dure boeken. Superzonde natuurlijk! Daarom kopen wij boeken op van ouderejaars rechtenstudenten, die wij vervolgens doorverkopen aan de studenten die het op dat moment nodig hebben. Naast geldbesparing, maken wij het ook heel gemakkelijk voor rechtenstudenten. Als je een boek wilt verkopen/kopen komen wij namelijk naar jou toe bij bijvoorbeeld een verplicht hoorcollege of tentamen.

Ons studieondersteunend materiaal

Naast het probleem van dure studieboeken, blijft het voor de rechtenstudent ook soms lastig om de stof bij te houden of in de werkgroepen alles mee te schrijven. Daarvoor bieden wij een stok achter de deur. Met onze werkgroepantwoorden kun je altijd je eigen antwoorden nakijken en kun je daarbij een beter begrip krijgen van de stof. In onze uittreksels staan namelijk ook verwijzingen naar het boek, zodat je een bepaald onderwerp gemakkelijk na kunt lezen. Als aanvulling hierop maken wij ook arrestanalyses en stappenplannen. Dit is allemaal op maat gemaakt voor wat jij als rechtenstudent aan de Universiteit Utrecht nodig hebt.