PREVIEW STUDIEHULP JAAR 2

Lieve student,

Om jullie een idee te geven van hoe onze studiehulp eruit ziet, hebben wij op deze pagina (rechts) de studiehulp van de eerste week van de vakken Materieel Strafrecht en Verbintenissenrecht vrijgegeven.

Voor welke vakken maakt BOEQ studiehulp en hoe krijg je toegang tot die studiehulp?
- Jaar 1 vakken (Inleiding Staats- en Bestuursrecht en Grondslagen van Recht). Deze posten wij gratis(!) in onze facebookgroep. Klik hier om lid te worden. 
- Jaar 2 vakken (Materieel Strafrecht en Verbintenissenrecht). Op onze website is het mogelijk om het Studiehulp Abonnement af te sluiten. Als abonnee krijg je dan toegang tot alle studiehulp van de aangeschafte vakken. Één vak = €12,50; twee vakken = €20,-. Klik hier om abonnee te worden.

Wat valt onder de studiehulp en wanneer wordt het gepost?
- wekelijkse arrestanalyses (worden minimaal 24u voordat de werkgroep begint gepost)
- wekelijkse uitleg van de stof (wordt minimaal 24u voordat de werkgroep begint gepost)
- wekelijkse werkgroepantwoorden (worden zaterdag 12.00 gepost)
- tentamenhulp (wordt minimaal één week voor het tentamen gepost)

Het is ons doel om de stof zo begrijpelijk mogelijk aan studenten uit te leggen. Daarom maken wij in onze studiehulp o.a. gebruik van boekverwijzingen, heldere stappenplannen, kleurensystemen en aanvullende literatuur en houden wij de kwaliteit hoog door de inzet van studentcontroleurs.

Neem vooral een kijkje naar de studiehulp van week 1 en kijk of het wat voor jou is! Als er nog vragen zijn of opmerkingen, mail dan gerust naar boeqcontact@gmail.com of stuur ons een facebookberichtje.


Veel succes deze periode en veel liefs,

Het BOEQ Team