Studiehulp JAAR 1

Alle eerstejaars studenten krijgen de eerste periode van het collegejaar 2020-2021 gratis studiehulp van BOEQ. Tot nu toe hebben wij de uitleg, arrestanalyses, werkgroepantwoorden en tentamenhulp altijd in de Facebook- en Whatsappgroep gepost. Om jullie een duidelijk overzicht te geven van álle studiehulp bestanden hebben we studiehulp pagina's voor jullie gecreëerd. Dit is normaliter de pagina waar BOEQ abonnees terecht kunnen voor de studiehulp die zij op onze site hebben aangeschaft.

Deze periode bieden wij de studiehulp gratis aan, zodat jullie een idee krijgen van wat de studiehulp precies inhoudt. Hopelijk bevalt deze goed! Vanaf de volgende periode is het mogelijk om met onze studiehulp te studeren door BOEQ abonnee te worden. Op onze site kun je dan een Studiehulp Abonnement afsluiten en dan krijg je toegang tot alle studiehulp via een pagina zoals deze! 

Voor nu willen we jullie heel veel succes wensen met de tentamenvoorbereidingen. We weten zeker dat jullie deze tentamens gaan knallen! De links naar de studiehulp van Grondslagen van Recht en Inleiding Staats- en Bestuursrecht vind je hieronder.