NIEUW: COMBIPAKKET BOEQ X SLIM ACADEMY klik hier voor meer info!

Lieve student,

Met het Studiehulp Abonnement van BOEQ ontvang je uitleg van de stof, arrestanalyses, artikelsamenvattingen en werkgroepantwoorden op wekelijkse basis. Daarnaast krijg je als abonnee minimaal één week voor het tentamen toegang tot onze tentamenhulp. Alles is op maat gemaakt voor rechtenstudenten aan de Universiteit Utrecht en op een manier dat je als student echt bij de hand genomen wordt gedurende de gehele periode van het vak. Het is ons doel om de stof zo begrijpelijk mogelijk aan studenten uit te leggen. Daarom maken wij in onze studiehulp onder andere gebruik van boekverwijzingen, heldere stappenplannen, kleurensystemen en aanvullende literatuur en houden wij de kwaliteit hoog door de inzet van onze studentcontroleurs.   

Voor iedereen die nog niet bekend is met onze studiehulp, geven wij elke periode week 1 van alle jaar 1 en jaar 2 vakken vrij! De previews kun je hieronder vinden. Heb je nog een vraag over het studiehulp abonnement of iets anders? Stuur ons dan vooral een mailtje op boeqcontact@gmail.com. 

Liefs,
BOEQ

Zie previews studiehulp

#BOEQ VOORUITGANG MET HET STUDIEHULP ABONNEMENT

Welke studiehulp krijg je als abonnee?Wanneer?
Uitleg van de stofWekelijks, minimaal 48u vóór de werkgroep
ArrestanalysesWekelijks, minimaal 48u vóór de werkgroep
ArtikelsamenvattingenWekelijks, minimaal 48u vóór de werkgroep
WerkgroepantwoordenElke zaterdag 12.00 (ná de werkgroep)
TentamenhulpMinimaal één week voor het tentamen 
Word hier abonnee (JAAR 1)Word hier abonnee (JAAR 2)

WAAROM BOEQ?

Studiehulp van kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan het hooghouden van de kwaliteit van de studiehulp die wij aanbieden. Daarom laten wij de studiehulp dubbelchecken door onze studentcontroleurs! Daarnaast verwijzen wij naar verplichte literatuur, zodat studenten lastige stof nogmaals zelf in het boek na kunnen lezen.

Niet goed, geld terug

Studiehulp is alleen nuttig als de kwaliteit van de hulp hoog is. Daarom doet BOEQ er alles aan om de kwaliteit van onze hulp hoog te houden. Wij staan in voor de kwaliteit van onze documenten. Daarom bieden wij het volgende aan. Als jij niet tevreden bent met de kwaliteit van onze studiehulp, dan kun je dit binnen 14 dagen na aankoop melden, en dan krijg jij je geld terug. 

Een volledig pakket

Bij BOEQ krijg je alles wat je als Utrechtse rechtenstudent nodig hebt om je tentamens te halen. Zo ontvang je als abonnee o.a. werkgroepantwoorden, arrestanalyses én uitleg van de stof op wekelijkse basis. Daarnaast krijg je aan het einde van de periode tentamenhulp. Met deze studiehulp zorgen wij ervoor dat je voorbereid en zonder stress de tentamens in gaat!

VEELGESTELDE VRAGEN