NIEUW: COMBIPAKKET BOEQ X SLIM ACADEMY klik hier voor meer info!

STUDIEHULP

Leuk dat je abonnee bent!

Lieve BOEQ abonnee,

Heel erg bedankt voor jouw vertrouwen in ons. Wij waarderen oprecht dat je ervoor kiest om gebruik te maken van ons studiehulp materiaal. Jij kunt van ons verwachten dat wij altijd honderd procent ons best zullen doen om de stof begrijpelijk uit te leggen.

Wij willen je een paar dingen meegeven over het gebruik van ons studiehulp materiaal. Onze studiehulp is puur bedoeld ter ondersteuning van het onderwijs: niet ter vervanging. Voor het halen van het vak is het nog steeds van belang om zelf de hoorcolleges te bekijken, de werkgroepen te volgen en de voorgeschreven literatuur te bestuderen. Onze studiehulp is slechts bedoeld om moeilijke onderwerpen toe te lichten en handvaten te bieden om de stof beter te begrijpen.

Mocht je iets nog niet helemaal snappen of heb je aan vraag aan ons, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen ook graag van jou of je verbeterpunten hebt! Je kunt ons bereiken via Facebook of Instagram, of je kunt ons een mailtje sturen op boeqcontact@gmail.com.

Heel veel succes deze periode!

Veel liefs,
Stephanie, Thijs en Willem